Τάσος Νούσιας: Το όχι στις «Άγριες Μέλισσες» και η πιο δύσκολη σκηνή στον «Σασμό»

 

Ο Τάσος Νούσιας, τη νύχτα της Δευτέρας, ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Φιλοκτήτης». Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και ποια ήταν  η πιο δύσκολη σκηνή στον «Σασμό».

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Νούσιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στον Σασμό πήγα για λίγο και το ήξερα. Ήξερα ότι θα πεθάνω, ναι. Άμα δεν ήξερα ότι θα πεθάνω, νομίζεις πως θα πήγαινα; Οι Άγριες Μέλισσες νομίζω πως έφεραν ένα σοβαρό άνοιγμα ξανά στην τηλεόραση και στην δραματουργία με μια ποιότητα εξαιρετική το οποίο και κρίθηκε από το αποτέλεσμα. Εγώ φοβόμουν αυτό το τέσσερις μέρες την εβδομάδα γιατί έλεγα πως θα ανταπεξέλθω με ένα κείμενο που θα τρέχει. Φανταζόμουν ένα πλατό το οποίο θα είναι ανελέητο και δεν είχα συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δουλειάς. Βέβαια, πάλι κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η ιστορία δικαίωσε στο κοινό τις Άγριες Μέλισσες αλλά εμένα με αδίκησε που δεν είπα το ναι γιατί ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι μια πολύ γρήγορη και πιεσμένη δουλειά».

 

Η πιο δύσκολη σκηνή στον «Σασμό»:

«Ερχόμουν από πολύ γύρισμα με την Έξαψη και δουλειές. Έψαχνα ώρες για πολλούς μήνες. Είπα παιδιά δεν έχω κουράγιο να κάνω κάτι που θα είναι όλη τη σεζόν. Ήμουν κουρασμένος πολύ. Λέω αν έχετε κάτι το οποίο θα είναι στιβαρό και μικρό να το κάνω με χαρά. Πάντα με ενδιέφερε η δραματουργία που πήγαζε μέσα από τα βιβλία. Έγραψε και ο ρόλος του Στεφανή, μιλάνε ακόμα και τώρα και λέω “ρε παιδιά αφήστε με να πεθάνω”. Σημαντικά στοιχεία της επιτυχίας ήταν η Κρήτη, το βιβλίο και οι συνάδελφοι.

Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν αναγκάστηκα να σηκώσω χέρι στη Βασιλική. Δεν υπήρχε αυτό σεναριακά, μπήκε για να δικαιώσει το αντίπαλο δέος. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα. Όμως βρήκα ένα πολύ ισχυρό και δίκαιο λόγο μέσα μου. Και είπα ως φόρο τιμής, στις μανάδες μας, τις κόρες μας, αναλαμβάνω τον δύσκολο ρόλο να κάνω κάτι που απεχθάνομαι ως άνθρωπος. Αλλά θα γίνει παράδειγμα προς αποφυγή σε όποιον σκεφτεί να σηκώσει χέρι σε αυτά τα υπέροχα πλάσματα» εξομολογήθηκε ο Τάσος Νούσιας.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης