Η απάντηση Μητσιά για τη δήλωση για τους ομοφυλόφιλους - Τι του απαντούν Χριστοδούλου και Κορτώ

 

Έντονες αντδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους. Ο τραγουδιστής μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook έσπευσε να διευκρινίσει τι εννοούσε με τα λεγόμενά του τονίζοντας κυρίως ότι απομονώθηκαν τα λόγια. Νωρίτερα είχαν απαντήσει στον Μανώλη Μητσιά οι Νότης Χριστοδούλου και Αύγουστος Κορτώ. Αντιδράσεις για τη δήλωση του τραγουδιστή είχαμε και στο Twitter.

Η απάντηση του Μανώλη Μητσιά

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα.
Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί.
Μιλώντας γι αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.
Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν», έγραψε ο τραγουδιστής στη δήλωσή του.

Η απορία του Νότη Χριστοδούλου
Έπειτα από τις δηλώσεις του τραγουδιστή, την Κυριακή, ο Νότης Χριστοδούλου έκανε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Για να κατανοήσω κ. Μητσιά. Ένα στρέιτ ζευγάρι που φιλιέται στον δρόμο δεν προκαλεί σε αντίθεση με ένα gay ζευγάρι;».

Αύγουστος Κορτώ: «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει»
Την απάντησή του στον Μανώλη Μητσιά έδωσε και ο Αύγουστος Κορτώ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα», έγραψε.
Κλείσιμο
Ενώ σε σχόλιο στην ανάρτησή του στη συνέχεια, επεσήμανε: «Επίσης: επειδή κάποιος έχει υπέροχη φωνή δεν σημαίνει πως είναι σοφός. Έλεος με τους ντεμέκ πνευματικούς ανθρώπους και τις παντελώς άσχετες με την πραγματικότητα γνώμες τους».

Τι είπε ο Μανώλης Μητσιάς και προκάλεσε αντιδράσεις
Ο Μανώλης Μητσιάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ανέφερε μεταξύ άλλων πως «δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλεί».https://www.protothema.gr/

Διαβάστε επίσης