Δυτική Ελλάδα: Ναρκωτικά, κλοπές και απάτες στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (4,3) γραμμαρίων και (75) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου,   ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών και εννέα μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, απείθεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Δουναιίκων Μυρτιάς, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (8,2) γραμμαρίων.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου - Βόνιτσας, ένας αλλοδαπός, διότι
αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προχθές το πρωί, αφαίρεσε από ανασφάλιστο φορτηγό αυτοκίνητο ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ και έγγραφα.

Σύλληψη  ημεδαπού για μέθη

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Λιδορικίου, από αστυνομικούς του  Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.