Θάνος Πλεύρης στο tempo24: Έρχονται και άλλες παρεμβάσεις αναβάθμισης στο Καραμανδάνειο - Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με την υγεία των παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο Νοσοκομείο Αιγίου

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΕΜΠΟ24

Βασικό μας μέλημα είναι η αναβάθμιση του Καραμανδάνειο Νοσοκομείου Παίδων δήλώνει στο tempo24.news ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης που βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στην Πάτρα επισκέφθηκε τα Νοσοκομεία του Αιγίου, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και το Γενικό Νοσκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας".

Απαντώντας σε ερώτηση του tempo24.news για το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν πρόσφατα οι οποίες απέδιδαν στην ηγεσία του Υπουργείου πρόθεση υποβάθμισης και κλεισίματος του Νοσοκομείου,  ο Υπουργός Υγείας είπε πως "κάνουμε όλες τις ενέργειες για την ενίσχυση του Καραμανδανείου.

Βασική μας πρόθεση είναι η αναβάθμισή του. Ξεκινάμε πρώτα από τη βασική του λειτουργία με την παρουσία των αναισθησιολόγων", είπε ο κ. Πλεύρης προσθέτοντας πως "δεν θα μείνουμε εκεί. Όλες οι παρτεμβάσεις που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, θα είναι παρεμβάσεις αναβάθμισης."

Ο κ. Πλεύρης άφησε και αιχμές σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, λέγοντας "πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει πολιτικό παιχνίδι με την υγεία των παιδιών"

Ακούστε όσα είπε ο κ. Πλεύρης στο tempo24.news

 

 

 

Διαβάστε επίσης