Γυναικοκτονία στη Δράμα: Το θύμα της δολοφονίας του ζήτησε να χωρίσουν – Ο καυγάς, το φονικό και η αυτοκτονία

Το είχε σχεδιάσει

Ακόμα μια γυναίκα έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της στην Ελλάδα. Πρόκειται για την Τ.Θ. που ζούσε στη Δράμα, μητέρα δύο ενήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρισκόταν καιρό σε διάσταση με τη γυναίκα να θέλει να βάλει τέλος στο γάμο τους.

Ο ίδιος μόλις άκουσε πως η γυναίκα ήθελε να τον χωρίσει πήρε την καραμπίνα και την σκότωσε, ενώ μετά ο δράστης αυτοκτόνησε.

Το είχε σχεδιάσει

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού από έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει.

Ο συζυγοκτόνος δεν έφυγε από το σπίτι του, στη Δράμα. Έμεινε όλο το βράδυ δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του και νωρίς το πρωί τηλεφώνησε σε μία φίλη της. Σε εκείνη, σύμφωνα πάντα με τον δήμαρχο Προσοτσάνης, αποκάλυψε όλα όσα είχαν προηγηθεί αλλά και την πρόθεσή του, να βάλει τέλος στη ζωή του. Αμέσως μετά αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 64χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή της καθώς διατηρούσε κατάστημα εστίασης δίπλα από τα δικαστήρια της πόλης της Δράμας.

Του ζήτησε διαζύγιο

Οι εντάσεις και οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι, που είχε τρία εγγόνια, ήταν αλλεπάλληλες το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους, βρίσκονταν σε διάσταση με την γυναίκα να ζητάει επίμονα την έκδοση του διαζυγίου.      

 

ΠΗΓΗ IN.GR

Διαβάστε επίσης