«Πάτρα Ενωμένη»: Ο κ. Πελετίδης είναι και ψεύτης και λαομπαίχτης

Για τις ζημιές στην Πάτρα από την κακοκαιρία

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», αναφέρονται τα εξής:

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη για τον συνεχή - εδώ και τουλάχιστον 5 μήνες! – εμπαιγμό προς τον λαό της Πάτρας σε ό,τι αφορά την επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών (από τις αρχές Ιανουαρίου 2022 έως σήμερα) για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στις παραθαλάσσιες περιοχές της πόλης από τη θεομηνία που μας χτύπησε τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Παρότι ο κ. Πελετίδης επιχειρεί σκόπιμα και «πολιτικαντιδίστικα» να κάνει το άσπρο-μαύρο, λέγοντας ότι δεν του δίνουν χρήματα (!), η επιχορήγηση που είχε δοθεί αρχικά τον Ιανουάριο από την Κυβέρνηση ήταν του ύψους των 250.000 ευρώ, ενώ τώρα ο Δήμος Πατρέων έλαβε κι άλλες 150.000 ευρώ από τις 250.000 ευρώ που ζήτησε συμπληρωματικά για τις εργασίες επιδιόρθωσης-ανάπλασης!

Χρήματα, λοιπόν, πήρε ο Δήμος από την… «κακιά Κυβέρνηση» και πραγματικά η συμπεριφορά του κ. Πελετίδη και των συνεργατών του είναι συμπεριφορά πονηρούληδων που νομίζουν ότι ο λαός της Πάτρας τρώει κουτόχορτο και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται!

Ο κ. Πελετίδης, λοιπόν, είναι και ψεύτης και λαομπαίχτης και προπαγανδιστής του κόμματός του, σε μια απέλπιδα προσπάθεια μπας και δικαιολογήσει την παρατεταμένη απραξία του.

Και κάτι ακόμη: Για ακόμη μια φορά ο κ. Πελετίδης συνεχίζει να μας εκπλήσσει δυσάρεστα και στο κομμάτι Τεχνικό Πρόγραμμα, καθώς στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής δεν είχε να παρουσιάσει τίποτα περισσότερο από την αποδοχή των 11 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την ανάπλαση των Προσφυγικών. Την ίδια ώρα και με δεδομένο ότι οι ανάγκες της πόλης μας είναι πολύ μεγαλύτερες, η Δημοτική Αρχή ενέταξε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022 μόλις 800.000 ευρώ για νέα έργα! Κατά τα άλλα προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Πάτρα έχει γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο. Ποιον δουλεύουν;

 

***********

 

19 Μαϊου: Ημέρα μνήμης, ημέρα τιμής...
Ο επικεφαλής Νίκος Παπαδημάτος και όλα τα μέλη και οι συνεργάτες της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» κλίνουμε σήμερα με ευλάβεια το γόνυ στους νεκρούς αδερφούς μας στις αλησμόνητες πατρίδες της Ανατολής...
Και, στεκόμαστε, παράλληλα, με σεβασμό μπροστά στους συμπολίτες μας απογόνους τους!
«Πόντος! Εν άστρον φωτεινόν σ' Ελλενικούς αιώνας.
Αργοναυτών το όρωμαν και τη Ακρίτα κάστρον...».

Διαβάστε επίσης