Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη για το MasterChef - Αδειάζει παίκτες, κριτές και σχολές μαγειρικής

 

Στη χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box στο MasterChef οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα τη δασκάλα μαγειρικής και ιστορικό Γεωργία Κοφινά, η οποία επέλεξε τα υλικά, που επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν για τις μαγειρικές τους δημιουργίες οι διαγωνιζόμενοι.

Ωστόσο, κάποιοι από τους παίκτες δεν γνώριζαν αρκετά για την πολίτικη κουζίνα, κάτι που εξόργισε τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος τοποθετήθηκε δημόσια και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη:

MasterChef. Τι να πω; Σήμερα η κυρία Κοφινά προκάλεσε τους διαγωνιζόμενους του master chef να μαγειρευτούν πολιτική κουζίνα. Παντελής άγνοια. Ιδιαίτερα κακή εντύπωση μας έκανε ο Γρηγόρης που δεν περιοριστικέ να δήλωση την άγνοια του αλλά την απαξίωσε.

Ξέρει σούσι αλλά δεν ξέρει παστουραδοπιτα χα χα. Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού και όχι γνώσης και γεύσης. Οι σχολές μαγειρικής για να προσελκύσουν μαθητές μιλάνε για σφαιροποιηση Ράνερ αγάρ αγάρ θερμομόνωση και δεν διδάσκουν το κάπνισμα μιας μελιτζάνας. Και ιδού το αποτέλεσμα δεν ξέρουν να προφέρουν το Χίουνκιάρ.

Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του. Επίσης οι κριτές έκριναν εμφάνιση και γεύση χωρίς να λάβουν υπ όψιν την μικρασιατική γεύση και ταυτότητα που ήταν το ζητούμενο.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης