Ηράκλειο: Την χτύπησε, την άφησε γυμνή και άνοιξε το γκάζι - Τα παιδιά της την έσωσαν από τον θάνατο

Πώς τα παιδιά έσωσαν την 57χρονη

Γυναικοκτονία που αποτράπηκε χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί του Tμήματος Φαιστού και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε σε ορεινό χωριό στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με τις περιγραφές η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ήταν ένα βήμα από τον θάνατο.

Βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας creta24, γυμνή σε ένα στρώμα, ενώ ο άνθρωπος που λίγο έλειψε να της κόψει το νήμα της ζωής, είχε αφήσει ανοικτή μια φιάλη γκαζιού.

«Μύριζε όχι μόνο ο χώρος, αλλά και η ίδια γκάζι» ανέφερε εργαζόμενος στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν 4 με 5 ημέρες αναίσθητη. Αυτές τις ημέρες ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου. Εκτιμάται ότι έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τα χτυπήματα του συζύγου της.

Είναι φοβερό αυτό που αντίκρισαν οι διασώστες αλλά και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο. Μέχρι και νερό της είχε ρίξει… Ο ίδιος, μετά τη σύλληψή του, είπε ότι ήθελε να την κάνει μπάνιο, αλλά το πιθανότερο είναι να της έριξε το νερό για να συνέλθει, κάτι που δεν επετεύχθη.

Η άτυχη γυναίκα είχε ασθενικό σφυγμό και λίγο ακόμα να παρέμενε σε αυτή την κατάσταση δεν θα τα είχε καταφέρει.

 

Τα παιδιά της την έσωσαν από τον θάνατο

 

Η αγωνία των παιδιών της 57χρονης, ήταν αφορμή για να κινητοποιηθούν οι Αρχές στο Ηράκλειο, με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι της να την βρίσκουν με νεκρικό σφυγμό και με χτυπήματα σε όλο το σώμα.

Τα παιδιά του ζευγαριού, που μένουν μόνιμα στη Γερμανία, ανησύχησαν καθώς εδώ και αρκετές ημέρες δεν είχαν μιλήσει με την μητέρα τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Creta24, όποτε καλούσαν στο σπίτι, το σήκωνε ο πατέρας τους, ο οποίος βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες, τους έλεγε ότι η μητέρα τους δεν μπορεί να μιλήσει.

Τα παιδιά ανησύχησαν και κάλεσαν έναν φίλο τους που ζει στην Ελλάδα -αλλά όχι στην Κρήτη- και του ζήτησαν να ψάξει και να μάθει αν η μητέρα τους είναι καλά.

Ο άνδρας κάλεσε το 112, το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού και βρήκαν την γυναίκα ημιθανή.

Η 56χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου αρχικά εισήχθη στη ΜΕΘ, ωστόσο πλέον νοσηλεύεται σε κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα παραμένει σε σύγχυση.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης