Αύριο απολογείται ο μακελάρης της Ανδραβίδας - Κανείς δικηγόρος δεν θέλει να τον υπερασπιστεί

 

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελά Αμαλιάδας ο 60χρονος μακελάρης της Ανδραβίδας, καθώς πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης που ξεκλήρισε μια τετραμελή οικογένεια εμφανίστηκε χθες αργά το μεσημέρι στα Δικαστήρια της Αμαλιάδας φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο , κουκούλα και μάσκα, ενώ απέξω ο συγκεντρωμένος κόσμος τον αποδοκίμαζε και του φώναζε γιατί σκότωσε τα δύο παιδάκια. Παράλληλα ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αναπτυχθεί γύρω από το δικαστικό μέγαρο και δεν επέτρεπε να πλησιάσει το πλήθος.

Ο 60χρονος δεν είχε δικηγόρο κατά την παρουσία του στον εισαγγελικό λειτουργό και ζήτησε μόνος του να λάβει προθεσμία για την απολογία του. Σήμερα το πρωϊ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τον επισκεφθεί δικηγόρος που έχει ειδοποιηθεί από συγγενή του για να συζητήσουν αν θα αναλάβει την υπεράσπισή του, δεδομένου ότι κανείς δικηγόρος της περιοχής δεν επιθυμει να εμπλακεί. 

Στην περίπτωση πάντως που δεν διαθετει δικηγόρο ο δράστης θα του οριστεί από το Δικαστήριο.

Πάντως μέχρι τώρα κανένα συγγενικό πρόσωπο (ούτε τα παιδιά του) δεν έχουν ζητήσει να συνομιλήσουν με τον δράστη.

Στην Αλβανία οι κηδείες των θυμάτων

Στο νεκροτομείο του Ρίου παραμένουν οι σοροί της οικογένειας που σκότωσε ο αιμοδιψής δολοφόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news από το συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας, την Τρίτη θα παραληφούν από την οικογένεια και θα μεταφερθούν στην Αλβανία όπου θα γίνουν οι κηδείες τους.

Φονικό στην Ανδραβίδα: Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις του 12χρονου που ξέφυγε από τον μακελάρη - Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ

 
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ