Γιάννης Μπέζος για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ακόμα στεναχωριέμαι…»

 


Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως στεναχωρήθηκε πολύ όταν έμαθε όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η Αλίκη ήθελε να ξεφύγει από όλη τη φασαρία που υπήρχε δίπλα της, αλλά δεν μπορούσε, γιατί μετά από τόσα χρόνια και τόση δύναμη, δεν γινόταν. Η Αλίκη ενσάρκωσε ένα πρότυπο το οποίο είχε ανάγκη η ελληνική κοινωνία. Του έδωσε ένα χαμόγελο που το έλειπε. Είχε ανάγκη ο κόσμος από γέλιο. Το ενσάρκωσε η Αλίκη πάρα πολύ καλά αυτό, εργάστηκε πάρα πολύ σε αυτό και δεν μπορούσε να ξεφύγει. Ήταν πολύ γενναιόδωρη μαζί μου στα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική. Η Αλίκη είχε πιο πολύ ενδιαφέρον στο παρασκήνιο, πιο πολύ από το προσκήνιο», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες που τον βαραίνουν είπε:

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ακόμα στεναχωριέμαι. Από την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτές τις στάσεις. Δεν θέλει και πολύ να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε όλοι, με έναν τρόπο, εκτεθειμένοι σε αυτά, σε αυτή τη δουλειά κυρίως που είναι τόσο λαμπερή και πολλές φορές μπορεί να σε κυνηγάνε δαίμονες.
Είναι προσωπική υπόθεση αυτή του καθενός και δεν μπορώ να μπω μέσα στην ψυχή του Πέτρου, ούτε μπορώ να κάνω τον κριτή. Αλλά θα έπρεπε να έχει κάνει την αυτοκριτική του εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήδη πληρώνει το τίμημά του. Εγώ δεν μπορώ συγχωρήσω κανέναν, αλλά ούτε και να καταδικάσω κανέναν», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε της δήλωση που είχε κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι, οι δυο τους είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα.

«Δεν μου άρεσε όταν είχε πει ότι οι δυο μας είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα και του το είχα πει κιόλας. Δεν είναι ωραίο να λέμε για τον εαυτό μας, εγώ δεν λέω ποτέ, όπως ξέρετε», είπε ολοκληρώνοντας ο Γιάννης Μπέζος.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης