ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - Euroferry Olympia: Βρέθηκε ακόμα ένα απανθρακωμένο πτώμα στις έρευνες στο λιμάνι του Αστακού - Πέντε συνολικά οι νεκροί

ΝΕΟΤΕΡΑ 17.20

Ακόμα ένα απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε στο Euroferry Olympia το απόγευμα της Πέμπτης. Πρόκειται για τον πέμπτο νεκρό ενώ πλέον οι αγνοούμενοι είναι έξι.

Το πτώμα εντοπίστηκε στο τρίτο κατάστρωμα, όπου συνεχίζονται οι έρευνες όπως γίνεται και στο δεύτερο κατάστρωμα του πλοίου για τον εντοπισμό των υπόλοιπων αγνοούμενων.

ΝΕΟΤΕΡΑ 

Ακόμη ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στο Euroferry Olympia, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του tempo24.news.

Το απανθρακωμένοι πτώμα εντοπίστηκε στο τρίτο κατάστρωμα.

Οι νεκροί ανέρχονται συνολικά σε τέσσερις. Δύο σοροί έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή.

-----------------

 

ΝΕΟΤΕΡΑ

Βρέθηκε και δεύτερο απανθρακωμένο πτώμα στο πλοίο σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24. Ο νεκρός εντοπίστηκε μέσα στην καμπίνα φορτηγού. Τρεις έχουν φτάσει συνολικά οι νεκροί από την τραγωδία. 

-----------------

 

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Κανείς δεν κατάφερε να αναγνωρίσει το δεύτερο πτώμα που βρέθηκε στο Euroferry Olympia, καθώς οι συγγενείς των αγνοουμένων που έσπευσαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου δήλωσαν πως δεν ανήκει σε δικό τους άνθρωπο.

Να σημειωθεί πως στο Πλατυγιάλι Αστακού, όπου έχει δέσει το πλοίο και γίνεται μεγάλη επιχείρηση από Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ για να βρεθούν οι αγνοούμενοι οδηγοί (πρόκειται για 2 έλληνες, 7 βούλγαρους και έναν τούρκο), βρίσκονται περίπου 30 συγγενείς των οδηγών , μεταξύ των οποίων και πολλοί από την Βουλγαρία.

Εικάζεται πως το πτώμα ενδεχομένως να ανήκει στον τούρκο οδηγός, καθώς δεν υπάρχει κάποιος συγγενής του στην περιοχή, ή πρόκειται για μετανάστη που είχε μπεί κρυφά στο πλοίο.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, όπου θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, στο μέρος του δεύτερου καταστρώματος που είναι προσβάσιμο για έρευνες.

Mετά και την τραγική ανακάλυψη του απογεύματος της Τετάρτης, οι αγνοούμενοι πλέον είναι εννέα.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής είχε εντοπιστεί ο πρώτος νεκρός επιβάτης του πλοίου. Επρόκειτο για τον 58χρονο Έλληνα οδηγό Ευάγγελο Μαλεσιάδα.

Ρεπορτάζ: Απόστολος Βουλδής

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε δεύτερο απανθρακωμένο πτώμα - Μεταφέρεται στο Ρίο για νεκροτομή (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Euroferry Olympia: Καρέ - καρέ η επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο πλοίο της τραγωδίας - "Μόνο μισή ώρα αντέχουμε μέσα" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης