Webinar από την παράταξη "Πάτρα Ενωμένη" με θέμα «Κλιματική αλλαγή και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης»

 

Ενα πολύ ενδιαφέρον Webinar θα διοργανώσει το Σάββατο 29/1 στις 7μ.μ. η παράταξη Πάτρα Ενωμένη» με θέμα «Κλιματική αλλαγή και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης». Τ

ην παρουσίαση και τον συντονισμό της διαδικτυακής ημερίδας θα έχει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, Κώστας Σβόλης, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και πολλές ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις-εισηγήσεις από μια πλειάδα αξιόλογων ομιλητών. Συγκεκριμένα θα μιλήσουν οι εξής:

Αθανάσιος Αργυρίου (καθηγητής, Εργαστήριο Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Τμήμα Φυσικής, Πανεπιστήμιο Πατρών): «Κλιματική αλλαγή. Μύθος ή μια δυσάρεστη πραγματικότητα;».

Ανδρέας Καζαντζίδης (καθηγητής, Εργαστήριο Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Τμήμα Φυσικής, Πανεπιστήμιο Πατρών): «Ο ρόλος της ανθρωπογενούς δραστηριότητας στην υπερθέρμανση του πλανήτη».

Αθανάσιος Αργυρίου (καθηγητής, Εργαστήριο Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Τμήμα Φυσικής, Πανεπιστήμιο Πατρών): «Οι λύσεις μέσα από το πρίσμα της επιστήμης».

Φωκίων Ζαϊμης (Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Ερευνας και Καινοτομίας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας): «Η καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης μέσα από την έρευνα και την καινοτομία».

Λάμπρος Δημητρογιάννης (Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας): «Δράσεις και προτάσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης για την προστασία του περιβάλλοντος».

Παρεμβάσεις και σχολιασμό θα κάνουν ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος και ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Θεόδωρος Ξυλιάς.

Οσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα ημερίδα μπορούν να το κάνουν στον παρακάτω σύνδεσμο:https://www.youtube.com/watch?v=KZE8l5UUK3c

Διαβάστε επίσης