Αχαΐα: Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη, λόγω κρύου, όλα τα σχολεία με απόφαση Αντιπεριφερειάρχη

 

Από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χ. Μπονάνο, ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά ΟΛΑ τα σχολεία του νομού λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίς". 

Η απόφαση αφορά σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τους δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Ο κ. Μπονάνος, αναφέρει ότι η απόφασή του, έχει στόχο την ασφάλεια των μαθητών, λόγω των δυσμενών καιρικών  συνθηκών, του έντονου παγετού κατά τις πρωινές κυρίως ώρες και τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που θα σημειωθούν.

Τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης. 

Σε δηλώσεις του στο tempo24.news, ο κ. Μπονάνος αναφέρει:

Προέχει η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού. Με τις χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν και στην περιοχή μας η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου είναι αδύνατη.

Μαθήματα με ανοιχτά παράθυρα σε τέτοιες θερμοκρασίες είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθούν. Αποφασίσαμε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μας ,στην περιφερειακή ενότητα Αχαΐας για δυο μέρες

Κλειστοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Από τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρο Τουλγαρίδη, γίνεται γνωστό, ότι οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Πατρέων θα παραμείνουν κλειστοί αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας.

Διαβάστε επίσης