Πάτρα: Σήμερα το "αντίο" στον Γιώργο Βεργανελάκη

 

Σήμερα θα γίνει η κηδεία  του αντιστρατήγου ε.α. Γιώργου Βεργανελάκη, στη 1 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β’ Δημ. Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

Ο αντιστράτηγος ε.α. Γιώργος Βεργανελάκης έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από σοβαρά προβλήματα υγείας. Όταν όμως ένας άνθρωπος φεύγει, μένουν πίσω ιστορία και παρακαταθήκη. Και η κληρονομιά που αφήνει στην οικογένειά του ο Γιώργος Βεργανελάκης είναι μεγάλη.

Υπηρέτησε για δεκαετίες την Ελληνική Αστυνομία. Έφθασε σε υψηλά αξιώματα παίρνοντας τον βαθμό του Υποστρατήγου υπηρετώντας στην Γενική Αστυνομική Δυεύθυνση Αττικής απ΄όπου αποστρατεύθηκε με ντον βαθμό του αντιστρατήγου στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

 Ευτύχησε παράλληλα να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Ο Γεώργιος Βεργανελάκης, πατέρας του συναδέλφου δημοσιογράφου Χρήστου, εγκατέλειψε τα εγκόσμια σε ηλικία 90 ετών. Ο εκλιπών  με τη σύζυγό του Γιώτα απέκτησαν δύο παιδιά, τον Χρήστο και τον τραπεζικό Δημήτρη, οι οποίοι του χάρισαν την ευτυχία αρκετών εγγονιών.
Το τελευταίο διάστημα, ο Γεώργιος Βεργανελάκης αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα από τον κορονοϊό, ωστόσο παρά τη μάχη που έδωσε δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η δημοσιογραφική ομάδα του tempo24 συλλυπείται τον γιό του συνάδελφο Χρήστο και την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης