«Βλέπει» τετράδα η Γιουβέντους

 

 

Η Γιουβέντους με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου επικράτησε εντός έδρας της Ουντινέζε με 2-0 για την 22η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Έτσι, η ομάδα του Αλέγκρι έπιασε στην 4η θέση της Serie A την Αταλάντα με 41 βαθμούς, έχοντας ωστόσο δύο ματς παραπάνω από την ομάδα του Μπέργκαμο.

Τη Γιουβέντους ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και πίεζε από την πρώτη στιγμή και κατάφερε τελικά στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης να ανοίξει το σκορ με τον Πάολο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός νίκησε τον Παντέλι με ωραίο τελείωμα έπειτα από ασίστ του Μόιζε Κεν.

Οι γηπεδούχοι μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου συνέχισαν να πιέζουν την Ουντινέζε, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0.

Η Μεγάλη κυρία και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στην αρχή για να κάνει το 2-0. Αρχικά ο Κουαρδάδο με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Ουντινέζε ενώ και το σουτ του Ντιμπαλά λίγο αργότερα έφυγε έξω.

Όλα αυτά μέχρι 79ο λεπτό του αγώνα όπου η Γιουβέντους διπλασίασε τα τέρματα της με τον ΜακΚένι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 ύστερα από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Ντε Σίλιο.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης