Γρηγόρης Αρναούτογλου – «Έχω κάνει αγώνα για να καταπολεμήσω πολλά πράγματα μέσα μου»

 

 

Μιλώντας για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στο περιοδικό, «Τηλεθεατής», όπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα… πυρά που δέχτηκε από τηλεκριτικούς για τις εκπομπές του.

Δηλώσατε πρόσφατα στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι δεν υπήρχε κριτικός που να μη σας πυροβολούσε. Με δεδομένο αυτό, να περιμένουμε να είστε επιεικής με τους συμμετέχοντες;

Είμαι πάρα πολύ επιεικής γενικά. Δεν μου αρέσει, καταρχήν, η λέξη «κρίνω». Έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να καταπολεμήσω πολλά πράγματα μέσα μου, οπότε η θέση μου δεν έχει να κάνει καθόλου με την κρίση αλλά με το τι είναι αυτό που μου αρέσει κι αν στην προκειμένη περίπτωση κάτι άλλο που μου άρεσε θα πάει λίγο καλύτερα, λίγο παρακάτω.

Παράλληλα, έχετε και τα γυρίσματα του «The 2 night Show» αλλά και το ραδιόφωνο. Η καθημερινότητά σας είναι ένας μικρός μαραθώνιος;

Είναι μεγάλος μαραθώνιος αλλά αυτό είναι κάτι που το θέλω, δεν με πιέζει κανείς. Όσο αντέχω και όσο το κάνω ευχάριστα και όσο μπορώ -πάντα με τη βοήθεια του Θεού-, θα το συνεχίσω. Αν κάποια στιγμή νιώσω ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω, δεν θα το συνεχίσω. Έτσι κι αλλιώς πάντα καταλαβαίνεις εάν υπάρχει ανταπόκριση ή όχι. Αυτό είναι κάτι που ή το κάνεις και βγαίνει καλά και σου λένε «οκ, είναι κάτι καλό» ή βγαίνει κάτι κουρασμένο, δεν βγαίνει κάτι ωραίο. Στη δεύτερη περίπτωση, παράτησέ το, δεν πειράζει κάποια άλλη στιγμή.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης