«Βλέπει» τετράδα η Μπαρτσελόνα

 

 

Ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας, και συνεπώς μιας θέσης στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, παραμένει η Μπαρτσελόνα που επικράτησε με σκορ 1-0 της Μαγιόρκα εκτός έδρας για την 19η αγωνιστική της La Liga και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση (31β.), έναν βαθμό πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης που είναι 4η.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν περισσότερες καλές στιγμές από την αντίπαλό τους, όμως τελικά το τέρμα που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες σημείωσε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Λουκ Ντε Γιονγκ, χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στους Καταλανούς.

Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, έχοντας κάποιες ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει στο μεγαλύτερο κομμάτι του 45λέπτου. Ωστόσο η λύση βρέθηκε, για το σύνολο του Τσάβι στο 44′ όταν ο Όσκαρ Μινγκέθα ανέβηκε από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα και ο Λουκ Ντε Γιονγκ μπόρεσε να γράψει το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές διαφορές με το πρώτο. Οι Καταλανοί είχαν τον έλεγχο και επιχειρούσαν να βρουν ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδιωχνε το άγχος και να έκανε πιο εύκολο το βράδυ τους. Από την άλλη η Μαγιόρκα παρέμενε μαζεμένη και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει. Τίποτα όμως δεν άλλαξε, ο Τερ Στέγκεν ήταν εκεί όταν χρειάστηκε στο τέλος και έτσι η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φύγει με ένα μεγάλο διπλό από τη Μαγιόρκα.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ