Πάτρα: Τι λέει ο προπονητής για την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης 14χρονης αθλήτριάς του

 

«Θα βρίσκομαι εκεί. Την ώρα της απόφασης του Συμβουλίου Δικαστών. Και αν αποφασίσουν να προφυλακιστώ θα είμαι απέξω για να μου περάσουν χειροπέδες. Δηλώνω ότι είμαι αθώος και δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Βρίσκομαι σε κατ’ οίκον περιορισμό όπως ορίζει ο νόμος.
Αφήνω τη δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση και υπόσχομαι ότι μετά το τέλος, θα βγω στον κόσμο. Με το πρόσωπό μου όπως έκανα και τη Δευτέρα. Προκειμένου να πω στον κόσμο που με στηρίζει τόσα χρόνια τι συνέβη. Θα πω την αλήθεια με την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να φανεί ότι είμαι αθώος».

Αυτή είναι η δήλωση που έκανε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος, ο προπονητής πυγμαχίας που κατηγορήθηκε από μία 14χρονη για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο κ. Μιχαλόπουλος είναι ελεύθερος μέχρι την απόφαση του Συμβουλίου Δικαστών η οποία αναμένεται να εκδοθεί σε λίγες ημέρες, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Χρήστο Τσόλκα.

Στο πλευρό του δεκάδες από τον χώρο του αθλητισμού και εκατοντάδες φίλοι του που, όπως δηλώνουν στην «Π», έπεσαν από τα σύννεφα. Η στήριξη που δέχεται είναι απίστευτη.

Υπάρχει όμως και η καταγγελία. Η μητέρα της 14χρονης επιμένει. Οτι ο προπονητής θώπευσε το παιδί της και μάλιστα προέβη στην πράξη αυτή για μισή ώρα. Οταν τη ρωτήσαμε αν όλο αυτό το χρονικό διάστημα η μικρή αντέδρασε, μας είπε: «Είχε παγώσει το κορίτσι. Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Είναι μόλις 14 ετών».

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διαβάστε επίσης