Στυλιανός για Όλγα Ντάλλα: «Είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου!»

 

Το GNTM4 τελείωσε χθες το βράδυ, με νικήτρια την Κυβέλη Χατζηευστρατίου που συγκέντρωσε 169 βαθμούς έναντι 162 της Όλγας και 150 του Κωνσταντίνου.

Η Όλγα Ντάλλα λοιπόν που τερμάτισε δεύτερη, μετά το τέλος της διαδικασίας, ανέβασε στο Instagram το δικό της μήνυμα για την εμπειρία της μέσα στο διαγωνισμό:  «Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο, μετατράπηκαν σε στόχο και εν τελει κατέληξαν σε μια πραγματικότητα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όπου μέσα από αυτήν έλαβα μαθήματα τόσο για το modeling όσο και για την ζωή ευρύτερα. Μέσα από αυτό το ταξίδι γνώρισα απίστευτους ανθρώπους που υπήρξαν στήριγμα μου καθ’ολη την διάρκεια του διαγωνισμού.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα της παραγωγής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και ιδιαιτέρως τους κριτές @genevievevv @angelosbratis @skoulos @ismini_mini και τον Coach @yiorgoskaravas_official. Είμαι παρά πολύ συγκινημένη για την αγάπη και την στήριξη που έλαβα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο ευχαριστώ τα άτομα που πίστεψαν σε εμένα».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης