"Εμβολιασμός Τώρα": Ανοιχτή συζήτηση για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού έναντι της Covid 19

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου

Στα πλαίσια της κοινής δράσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, πραγματοποιεί μεγάλη υβριδική ενημερωτική εκδήλωση για όλους τους ενδιαφερόμενους με θέμα: «Εμβολιασμός Τώρα! Ανοιχτή συζήτηση για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού έναντι Covid 19», το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:00 πμ στο ξενοδοχείο «MY WAY Hotel».

 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Ιωάννης Καρβέλης και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών,  Άννα Μαστοράκου.

 

Ομιλητές θα είναι, ο Παθολόγος – Επίκουρος Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ο Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, η Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, Καρολίνα Ακινόσογλου και η Παιδίατρος-Λοιμωξιολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια Παιδιατρικής, Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, Δέσποινα Γκέντζη.

 Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δημοσιογράφος Μαρία Ορφανού.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ θα μεταδοθεί και μέσω Livestreaming στον ακόλουθο σύνδεσμο: 

https://youtu.be/t0EBYGnxQRo

Διαβάστε επίσης