Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών και του 44χρονου ημεδαπού διακινητή τους προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος (τράκτοραἔπικαθήμενο-ψυγείο) από το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί μόνο το επικαθήμενο σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε επιμελώς κρυμμένους σε αυτοσχέδια διαμορφωμένη κρύπτη εντός του επικαθήμενου οχήματος, τους ανωτέρω αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω Φ/Γ όχημα και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας .
Πάτρα: Ο φορτηγατζής είχε φτιάξει κρύπτη για μετανάστες
10|12|2021 | 08:41
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα
![](https://tempo24.news/sites/default/files/styles/article_image/public/articles/2021/12/10/3649612.jpg?itok=T-aei94C)