Με Καρλίτος και Λούντκβιστ η «πράσινη» αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Κυριακή 05/12, 19:30

Χωρίς άλλα προβλήματα ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (04/12) στο «Γ. Καλαφάτης» η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (Κυριακή 05/12, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

 

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, με τους Καρλίτος Λόπεθ και Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ να συμμετέχουν ξανά σε φουλ ένταση για Πέμπτη σερί μέρα και να θέτουν εαυτούς στη διάθεση του τεχνικού τιμ για το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιασίν Αγιούμπ και Ούφε Μπεκ, ενώ απουσίαζαν στην Κρήτη με την αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ (για το σημερινό ματς με τον Εργοτέλη) οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και Νίκος Χριστογεώργος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην 22μελή αποστολή για πρώτη φορά τόσο τον Γιώργο Βαγιαννίδη, όσο και τον 5ο στην ιεραρχία των γκολκίπερς, Χρήστο Χατζηγιαννάκη.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ συγκροτούν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης