Σέρρες: Σπαρακτικό αντίο στον 13χρονο μαθητή που πέθανε από επιπλοκές της οξείας αμυγδαλίτιδας

Δάκρυα στις Σέρρες για τον 13χρονο που έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα. Οι στενοί συγγενείς του παιδιού προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας…


Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 13χρονου μαθητή που έχασε την ζωή του αιφνιδιαστικά. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή, που προκλήθηκε από το μικρόβιο της οξείας αμυγδαλίτιδας.

Όπως έδειξε η νεκροψία στη σορό του 13χρονου στις Σέρρες, δεν προκύπτει συσχέτιση της αντιβίωσης που λάμβανε για την αμυγδαλίτιδα με τον θάνατο του παιδιού. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έδειξε αλλεργική αντίδραση. Ο ξαφνικός θάνατος του 13χρονου μαθητή την Πέμπτη (25.11.201), οφείλεται σε επιπλοκές της οξείας αμυγδαλίτιδας με την οποία είχε διαγνωσθεί τις τελευταίες ημέρες.

Όπως αναφέρουν ιατροδικαστικές πηγές, η αιτία θανάτου του παιδιού σχετίζεται με καθαρά παθολογικά αίτια, καθώς τα μικρόβια που χτυπούν τις αμυγδαλές προσβάλλουν και άλλα όργανα, όπως οι νεφροί και η καρδιά. Στην προκειμένη περίπτωση τα μικρόβια προσέβαλαν την καρδιά του παιδιού με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να χάσει τη ζωή του.

πηγη