Πάτρα - κορονοϊός: Σπάμε κάθε αρνητικό ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία - 178 νοσηλείες - Εκκληση Καρβέλη "κρίσιμες ώρες"

 

Ασταμάτητες είναι οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία της Πάτρας. Η κατάσταση έχει γίνει πλέον εφιαλτική σε κάθε εφημερία με τους γιατρούς να μην προλαβαίνουν τις διακομιδές συμπολιτών που πρέπει να νοσηλευτούν.

Η κατάσταση που επικρατεί φέρνει νέα σύσκεψη υπό τον Διοικητή της 6ης ΥΠε, Γιάννη Καρβέλη σήμερα το πρωί. Με σκοπό , σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, να παραχωρηθεί και άλλη κλινική του νοσοκομείου Ρίου για σθενείς κορονοϊού. Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα 4 κλινικές του ΠΓΝΠ έχουν μετατραπεί σε χώρους υποδοχής περιστατικών του ιού.

Χθες αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο οι νοσηλείες φθάνοντας στο αρνητικό ρεκόρ των 178 εισαγωγών στα δύο νοσηλευτήρια της Πάτρας. Είναι χαρακτηρστικό πως χθες που εφημέρευε ο "Αγ. Ανδρέας" διακομίστηκαν για εισαγωγή στο νοσοκομείο 28 ασθενείς.

Ενώ τα ενεργά κρούσματα την τελευταία εβδομάδα  έφασαν πάνω από 1000 στην Αχαΐα.

Αυτή την ώρα το ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 86 πολίτες σε απλές κλίνες, 2 παιδιά και 13 σε ΜΕΘ, ενώ στον "Αγ. Ανδρέα" 71 σε απλές κλίνες και 6 σε ΜΕΘ

Εκκληση Καρβέλη

Ο Διοικητής της 6η ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης σε μηνυμά του απευθύνει έκκληση σε όλους,αναφέροντας χαρακτηριστικά "καλώ όλους τους φορείς να κάτσουμε όλοι μαζί να δούμε γιατί γίνεται αυτό στην κοινότητα. Η κατάσταση είναι κρίσιμη". 

Διαβάστε επίσης