Ζόζεφιν – Γιατί αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή ;

 

 

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ζόζεφιν. Η pop τραγουδίστρια μίλησε για τον θάνατο του Mad Clip, αλλά και τον λόγο που αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά της.

Η φιλία με τον Mad Clip

«Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με τον Peter δε ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Είναι μια ωραία ανάμνηση» είπε η Ζόζεφιν.

«Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter ότι ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν» συμπλήρωσε η Ζόζεφιν.

Είναι μόνη αυτήν την περίοδο;

«Με έχεις ξαναρωτήσει για τα προσωπικά μου και σε προηγούμενή μας συνέντευξη. Δεν θέλω να συζητάω γι΄αυτά γιατί δεν μου κάνει και πολύ καλό. Θεωρώ ότι το γρουσουζεύω. Με όποιον κι αν έλεγα ότι είμαι, μετά χώριζα. Όταν το  συζητάς πολύ, ασχολείται αρκετά και ο κόσμος μετά και δεν έχει νόημα. Είμαι πολύ καλά, είμαι ερωτευμένη και είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου», ανέφερε η Ζόζεφιν.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης