Ελένη Πετρουλάκη: Οι δύσκολες στιγμές όταν ήθελε να μείνει έγκυος

Η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και σε διατροφικές συνήθειες και το νέο πρόγραμμα γυμνσατικής.


Η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολες στιγμές όταν ήθελε να μείνει έγκυος, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να ξεπεράσει τους φόβους της.

«Το πίστευα και το πίστεψα ότι θα μείνω έγκυος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δυσκολεύτηκα αλλά τα κατάφερα, γέννησα φυσιολογικά, όλα είναι στο μυαλό.

Δεν έκανα τα παιδιά μου με εξωσωματική όπως ειπώθηκε στο παρελθόν. Είχα σκοπό να υιοθετήσω και ένα παιδί, το είχα σκεφτεί δεν είναι κακό. Μέσα σε 5 χρόνια ήρθαν όλα τα παιδιά, οι αλλαγές στην ζωή μου έγιναν πολύ γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Πετρουλάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Ο κόσμος έχει διαφορετική εντύπωση, πιστεύει ότι οι άνθρωποι της τηλεόραση, έχουν τα προβλήματά τους λυμένα, δεν είναι έτσι. Πέρασα δύσκολα, αλλά έβαλα όρια στον εαυτό μου και τα κατάφερα, έπρεπε να βάλω προτεραιότητες στη ζωή μου», ανέφερε η γνωστή γυμνάστρια.

«Έρχονται πολλές έφηβες στο γραφείο μου και μου μιλούν συνήθως χωρίς την παρουσία της μητέρας τους, γιατί πάντα οι μητέρες επεμβαίνουν σε όλα, και μου λένε ότι θέλουν να αδυνατίσουν δείχνοντάς μου φωτογραφίες από διάσημες γυναίκες», δήλωσε η Ελένη πετρουλάκη για τις διατροφικές συνήθειές της.

 

«Η άσκηση δεν είναι για να έχουμε το τέλειο σώμα, είναι θεραπεία είναι για την ευεξία μας.

Μου έρχονται με φωτογραφίες στο γραφείο μου, και μου λένε ότι θέλουν να γίνουν σαν την Κιμ Καρντάσιαν. «Αν την είχα μπροστά μου, θα την χαστούκιζα», λέει χιουμοριστικά.

«Έχω συναντήσει πολλές περιπτώσεις, έχουμε δύο κατηγορίες, αυτούς που δεν ασχολούνται καν και απλά πάνε και βγάζουν φωτογραφίες στο instagram, και υπάρχουν και οι άλλοι που το αγαπάνε πολύ πραγματικά και επιδιώκουν την ευεξία τους.

Όσο για το νέο πρόγραμμα γυμναστικής της, η Ελένη Πετρουλάκη ανέφερε: «Γυμνάζομαι καθημερινά 20 λεπτά, με ένα νέο πρόγραμμα που έχω δημιουργήσει.

Προσφέρω την δυνατότητα μέσω ενός βίντεο στην πλατφόρμα της ιστοσελιδας μου, με 20 λεπτά, 3 φορές τη βδομάδα, να γυμναστεί όποιος θέλει, ακόμα και αυτός που βαριέται ή δεν έχει χρόνο. Τις 3 πρώτες μέρες θα είναι δύσκολα, αλλά μετά το συναίσθημα που θα δημιουργηθεί, δεν περιγράφεται», σημείωσε η Ελένη Πετρουλάκη.

πηγη

Διαβάστε επίσης