Κορονοϊός - ΣΚΕΑΝΑ : Διαμαρτυρία για τα νέα μέτρα με μαύρα μπαλόνια στην πλατεία Γεωργίου - Πορεία από τους καταστηματάρχες με συνθήματα για τα καφέ που δεν έκλεισαν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η συμμετοχή στην απεργία των καφέ ήταν μικρή, αφού στην πλειοψηφία τους παρέμειναν ανοιχτά

Συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου πραγματοποίησε νωρίτερα ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας στο πλαίσιο της απόφασης να παραμείνουν σήμερα κλειστά καφέ, εστιατόρια, μπαρ και κέντρα διασκέδασης στην Πάτρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα που αφορούν τους ανεμβολίαστους και έχουν εφαρμοστεί από το Σάββατο για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με μαύρα μπαλόνια και πανό.

Ωστόσο η συμμετοχή στην απεργία των καφέ ήταν μικρή, αφού στην πλειοψηφία τους παρέμειναν ανοιχτά και σέρβιραν πελάτες.

Οι διαμαρτυρόμενοι κινήθηκαν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου όπου τα καφέ λειτουργούσαν κανονικά  φωνάζοντας το σύνθημα "εμείς κλειστά εσείς για τα λεφτά".

 

 

Οι καταστηματάρχες δηλώνουν πως τα νέα μέτρα περιορίζουν για ακόμη μία φορά τα έσοδα τους και προσθέτουν πως δεν μπορούν να ελέγχουν κάθε πελάτη μπαίνοντας σε ρόλο αστυνομικού.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων, φορέων και τοπικών συλλόγων.

Πάτρα: Κατεβάζει ρολά σήμερα η εστίαση για τα νέα μέτρα - Κλειστά καφέ, εστιατόρια και μπαρ - Συγκέντρωση στην πλ. Γεωργίου ΦΩΤΟ

 

 

e13.jpg

e1_0.jpg

e11.jpg

e12.jpg

 

e2.jpg

e3.jpg

e4_0.jpg

e5_0.jpg

e6.jpg

e7.jpg

e8.jpg

e9.jpg

e10.jpg

Διαβάστε επίσης