Στραβοπάτησε στη Ριζούπολη η ΑΕΚ, 2-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης

 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Cosmote Sport 2) στη Ριζούπολη ο εκτός έδρας αγώνας της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο τους, φιλοδοξούν να πάρουν το τρίποντο απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία», προκειμένου να ανέβουν στην κορυφή της Super League, ξεπερνώντας τον Ολυμπιακό, που θα φιλοξενήσει την Κυριακή τον Ιωνικό.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό, με τον Λιβάι Γκαρσιά να πιάνει κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μάνταλου, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κότσαρη.

Στο 19ο λεπτό ο Απόλλων ισοφάρισε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε. Μετά από κεφαλιά του Τσιλούλη, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, με τον Φατιόν να τη στέλνει στα δίχτυα. Ο διαιτητής, Πινέιρο, όμως, ακύρωσε το τέρμα που πέτυχαν οι γηπεδούχοι για επιθετικό φάουλ στον πορτιέρο της «Ένωσης». Η φάση εξετάστηκε από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

Πάντως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 41ο λεπτό ο Ιωαννίδης σκόραρε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μαρτίνες.

Στο 56ο λεπτό ο Σιμόες είχε δοκάρι σε κεφαλιά που έκανε μετά το κόρνερ του Μάνταλου, ενώ έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή με τον Παμλίδη να κάνει το 2-1 με κεφαλιά.

Στο 80ο λεπτό, μετά από σέντρα ακριβείας του Άμραμπατ από τα δεξιά, ο Αραούχο έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κότσαρη.

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ 2-2

Γκολ: 13' Λιβάι Γκαρσία (AEΚ), 41' Ιωαννίδης (Απόλλων), 62' Παμλίδης (Απόλλων), 80' Αραούχο (ΑΕΚ)

Κίτρινες: Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Ιωαννίδης (Απόλλων), Αραούχο (ΑΕΚ), Ντεντάκης (Απόλλων), Κάστρο  (Απόλλων)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 56' Σιμόες (ΑΕΚ)

Απόλλων Σμύρνης (Τζανλούκα Φέστα, 4-2-3-1): Κότσαρης - Μπαξεβανιδης, Ντομίνγκες (31' λ.τ Ντεντάκης), Άλβες, Τουτουαρίμα - Φατιον, Κάστρο - Τσιλουλης, Μαρτίνες (81΄Ματέι), Παμλιδης (89' Παπαγεωργίου), Ιωαννίδης (89' Φαν λα Πάρα)

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς – Ρότα (84' Μισελέν), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί (72' Χατζησαφί), Σιμόες (84' Σιμάνσκι), Λε Ταλέκ (66' Λε Ταλέκ), Μάνταλος – Γκαρσία (72' Άμραμπατ), Τσούμπερ, Αραούχο

Διαιτητής: Ζοάο Πινέϊρο Βοηθοί: Τιάγκο Κόστα, Νούνο Έϊρας 4ος Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς VAR: Φάμπιο Μέλο, AVAR: Ανδρέας Φωτόπουλος

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ