Πάτρα: Άνοιξε η Π.ΕΟ. Πατρών - Πύργου - Απομακρύνθηκαν οι Ρομά - (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΕΟΤΕΡΑ

Απομακρύνθηκαν μετά απο μία ώρα οι Ρομά απο την παλαιά εθνική οδό Πατρών Πύργου. 

Περίπου 50 άτομα είχαν αποκλείσει τον δρόμο ανάβοντας φωτιές σε κάδους, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του 20χρονου Ρομα στο Πέραμα, μετά από πυροβολισμούς αστυνομικών. 

Στο σημείο σπεύδουν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκειμένου να καθαρίσουν το οδόστρωμα για να κινηθούν με ασφάλεια οι διερχόμενοι οδηγοί. 

Οι Ρομά συγκεντρώθηκαν λίγα λεπτά μετά τις επτά το απόγευμα της Πέμπτης στο ύψος των Ιτεών και απέκλεισαν τον δρόμο. Μάλιστα, επικράτησε ένταση όταν διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να περάσουν απο το σημείο. Ρομά άρχισαν να πετούν πέτρες στα αυτοκίνητα με τους οδηγούς να απομακρυνονται. 

 

ΝΕΟΤΕΡΑ 

Ένταση αυτή την ώρα στις Ιτιές. 

Η παλαιά εθνική οδός Πατρών Πύργου παραμένει κλειστή. Οδηγοί επιχείρησαν να περάσουν το μπλόκο των Ρομά με συνέπεια να προκαλέσουν την αντίδραση τους, καθώς άρισαν να πετούν πέτρες προς τα αυτοκίνητα. 

 

 

 

 

 

ΝΕΟΤΕΡΑ 

Κλειστή παραμένει η Πατρών - Πύργου στο ύψος των Ιτεών καθώς Ρομά καίνε κάδους και διαμαρτύρονται για τον θάνατο απο πυροβολισμούε αστυνομικών του 20χρονου στο Πέραμα. 

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί περίπου 50 άτομα ενώ συναγερμός έχει σημάνει και στην αστυνομία. 

249574896_653683312287009_3747062470928756013_n.jpg

Μιλώντας νωρίτερα στο tempo24, ο εκπρόσωπος των Ρομά, Μάριος Κουτρουμπάνος, ανέφερε ΄ότι ζητούν δικαιοσύνη για τον θάνατο του 20χρονου.  

-------------------------------------------------------------------------------------------

Στον δρόμο βγήκαν δεκάδες Ρομά και προχώρησαν στο κλείσιμο της Πατρών - Πύργου στο ύψος των Ιτεων.

Στο σημείο έχει καταφθάσει ισχυρή αστυνομική δύναμη. 

 

 

 

 

 

1_11.jpg

2_11.jpg