Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη στην Κρήτη

Παρόντες στο μνημόσυνό τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος

Στο Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στο Γαλατά τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, παρουσία της κόρης του Μαργαρίτας και του γιου του Γιώργου, οι οποίοι βρέθηκαν στην Κρήτη με τις οικογένειες τους.

Σύμφωνα με το creta24.gr, την διοργάνωση της τελετής είχε αναλάβει ο δήμος Χανίων ο οποίος έχει γνωστοποιήσει ότι η οικία Γιάννη και Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά θα είναι επισκέψιμη το Σαββατοκύριακο, από τις 10.00 έως τις 14:00 και έχει ετοιμάσει ένα μικρό κέρασμα.

mnimosino-theodoraki8.jpg

Επίσης η Φιλαρμονική του Δήμου ετοίμαστε ένα εικοσάλεπτο πρόγραμμα στην πλατεία του Γαλατά με συνθέσεις του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη.

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, ο Πρόεδρος Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη Γιώργος Αγοραστάκης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων Βασίλης Διγαλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ελευθερίου Βενιζέλου Νίκος Παπαδάκης.
mnimosino-theodoraki16.jpg

mnimosino-theodoraki1.jpg

mnimosino-theodoraki7.jpg

Διαβάστε επίσης