Αίολος Αγυιάς: στο Βαλκανικό ανοικτό πρωτάθλημα σκουός ο Βαγγέλης Παππάς

Στη Σλοβενία

Μια μοναδική εμπειρία αποτέλεσε για τον Βαγγέλη Παππά η συμμετοχή στο Βαλκανικό ανοικτό πρωτάθλημα σκουός 2021, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λουμπλιάνα, την πρωτεύουσα της Σλοβενίας το διάστημα 1-2 Οκτωβρίου.

Ο νεαρός πρωταθλητής του «Three Action» ξεκίνησε από τα προκριματικά, εκεί όπου κέρδισε 3-1 (12/10, 10/12, 11/8, 11/0)  τον Σλοβένο Γιούρε Γιάγκοντιτς και στην συνέχεια πέρασε στο κυρίως ταμπλό. Εκεί ηττήθηκε με 3-0 (8/11, 7/11, 8/11) από τον Σλοβένο αντίπαλό του, Ρόζλε Λάνγκους, ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Για τον Βαγγέλη Παππά ακολούθησε η ήττα από Κροάτη αντίπαλο (Ντούζμοβ) με 3-0 και εν τέλει η 8η θέση στην τελική κατάταξη, μετά την απώλεια της νίκης στο παιχνίδι κατάταξης για τις θέσεις 7-8 με τον 19χρονο Σλοβέντο Πορέντα.

«Ηταν το πρώτο μου τουρνουά Ανδρών στο εξωτερικό και, πλέον, μπορώ να πω πως είμαι επίσημα στον χώρο του σκουός, καθώς αντιμετώπισα παίκτες Εθνικών ομάδων Ανδρών», δήλωσε ο Βαγγέλης Παππάς και πρόσθεσε: «Ηταν από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ. Επαιξα αρκετά παιχνίδια, ενώ ήταν εξαιρετικές οι εγκαταστάσεις των αγώνων και πολύ φιλικό το όλο περιβάλλον. Ολο αυτό ήταν μία μικρή γεύση και μια μεγάλη εμπειρία έτσι ώστε να πάρω ώθηση για να συνεχίσω ακόμη πιο εντατικά την προπόνησή μου και να φτάσω το επίπεδο που είδα στο εξωτερικό».

Διαβάστε επίσης