Γιατί η Μιμή Ντενίση ...εκτόξευσε βέλη κατά του Γιώργου Πατούλη

 

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, ηΜιμή Ντενίση η οποία αναφέρθηκε στη νέα της ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Όπως ανέφερε η Μιμή Ντενίση, το σκηνικό το οποίο στήθηκε στο Φάληρο κόστισε ένα εκατομμύριο ευρώ και ενώ πρότεινε να διατηρηθεί ως θεματικό πάρκο, τελικά καταστράφηκε.

«Στο Φάληρο έγινε ένα τεράστιο σκηνικό του ενός εκατομμυρίου που έπιανε όλη την παραλία. Ήταν μια αληθινή απεικόνιση του λιμανιού της Σμύρνης και είπαμε και οι βάρκες να είναι αληθινές και τα καράβια, να μην είναι όλα εφέ», είπε η Μιμή Ντενίση.

«Το σκηνικό καταστράφηκε. Δεν ζούμε σε χώρα που να καταλαβαίνουν οι πολιτικοί μας ότι αυτό θα ήταν ένα… Αυτό ήταν ένα σπουδαίο θεματικό πάρκο που θα μπορούσε να γίνει πιο στέρεα η κατασκευή, να κάνουν 2-3 καφέ» πρόσθεσε η Μιμή Ντενίση.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, αν το πρότεινε, η ηθοποιός είπε: Φυσικά και το πρότεινα, ήρθαν πάρα πολλοί υπουργοί και το είδαν και ενθουσιάστηκαν. Αυτό ανήκε στην Περιφέρεια. Προφανώς, ο Περιφερειάρχης δεν θεώρησε ότι ήταν κάτι σημαντικό ώστε να μείνει»,

«Ο Γιώργος Πατούλης;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η Μιμή Ντενίηση απάντησε: «Ναι, αυτόν έχουμε».

https://www.newsbeast.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ