Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

 

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου να απολαύσεις και να εκφραστείς. Ο Ήλιος που διέρχεται στον τομέα της συνεργασίας σου ενθαρρύνει την απόλαυση της εξισορρόπησης των δώρων και των ανταλλαγών στη ζωή σου αυτές τις μέρες. Σήμερα προσπάθησε να είσαι σαφής γιατί δίνεις μεικτά μηνύματα στους άλλους. Μια αόριστη δυσαρέσκεια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είναι προσωρινή. Εσύ που είσαι μόνη, νέα ενδιαφέροντα βάζουν στην άκρη τις συναισθηματικές σου ανάγκες για λίγο.

Ταύρος
Οι εργασιακοί στόχοι σου μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθούν με σχέσεις που σου αποσπούν την προσοχή σήμερα, με τον Ήλιο στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου να κάνει μια μικρή σύγκρουση με την Αφροδίτη. Αυτή η επιρροή τείνει να σε οδηγεί σε αναποφασιστικότητα ή σε ένα αίσθημα ανισορροπίας. Ωστόσο η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου εμπνέοντάς σε να απλοποιήσεις τη ζωή σου και τις βραδινές ώρες να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου και τον αγαπημένο σου.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος στον τομέα της χαράς σου συγκρούεται με την Αφροδίτη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου μεγαλώνοντας τα συναισθήματα δυσαρέσκειας. Η αναποφασιστικότητα είναι έντονη και σε γεμίζει άγχος. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να ηρεμήσεις πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Μην αμφισβητείς τα συναισθήματα και την αφοσίωση του αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου το επόμενο διάστημα κρύβει ευκαιρίες.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου αφήνοντάς σε να λαχταράς έστω και μικρές απολαύσεις. Ο Ήλιος σε ενθαρρύνει να μείνεις με οικεία και άνετα πρόσωπα. Η Αφροδίτη από την άλλη τραγουδά μια εντελώς διαφορετική μελωδία, διασχίζοντας τον τομέα της χαράς, της ευχαρίστησης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας προκαλώντας σε να απελευθερωθείς από αναστολές και να μοιραστείς τις ιδέες σου με τους άλλους. Η συναισθηματική σου ζωή έχει εκπλήξεις και ευχάριστες εξελίξεις.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και ενώ μπορεί να προκαλέσει αισθήματα δυσαρέσκειας, είναι μια καλή στιγμή για να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις καθώς τα συναισθήματα σου μιλούν δυνατά και καθαρά. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να μοιράσεις καλά το χρόνο σου ανάμεσα στις εργασιακές και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις και εκπλήξεις γεμίζουν τη μέρα σου.

Παρθένος
Με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη τη μέρα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα. Η μικρή σύγκρουση του Ήλιου με την Αφροδίτη νωρίς σήμερα μπορεί ωστόσο να δημιουργήσει μια δυσαρέσκεια. Ο τομέας των οικονομικών σου αποσπά την προσοχή σου και βρίσκεις τρόπους να ανακτήσεις την άνεση που χρειάζεσαι. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται το έμπρακτο ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία εξελίσσεται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς.

Ζυγός
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να μη βλέπεις μια κατάσταση ξεκάθαρα ιδιαίτερα με τις συνεργασίες σου. Ίσως είναι καλύτερο να ενεργήσεις ανεξάρτητα αυτήν τη στιγμή παρά να εξαρτάσαι από τους άλλους. Μπορεί να αισθάνεσαι πιο ευάλωτη από ότι συνήθως και να ανησυχείς ή να αγχώνεσαι. Καθώς η επιρροή Αφροδίτης – Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι όσο προχωρά η μέρα, αποκτάς μια νέα κατανόηση των πόρων και των ταλέντων σου. Έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Ο Ήλιος στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αποτελεί μια μικρή προκλητική πτυχή με την Αφροδίτη αυτή τη στιγμή που περνά ήσυχα από το δικό σου ζώδιο. Είσαι σε αναζήτηση, κάτι που τείνει να έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία σου να χαλαρώσεις. Είσαι εξαιρετικά δημιουργική στα εργασιακά και κάνεις τα πάντα να λειτουργούν με τον τρόπο που θέλεις. Ίσως νιώσεις κάποιες ενοχές απέναντι στον αγαπημένο σου κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα εκδηλωτική. Εσύ που είσαι μόνη εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου και αισθάνεσαι πιο αυθόρμητη και εξωστρεφής. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε βοηθούν να διαφοροποιηθείς και ίσως κάποιες σκέψεις ή συναισθήματα να νιώσεις πως συγκρούονται μεταξύ τους. Ενθουσιασμός και θετικότητα επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να μπερδεύεσαι με το τι ακριβώς θέλεις και χρειάζεσαι.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητάς σου ενθαρρύνοντάς σε να ασχοληθείς με το βαθύτερο εαυτό και τα συναισθήματά σου. Ο Ήλιος ανακινεί τις φιλοδοξίες σου με τη διέλευση του στο 10ο ηλιακό σου οίκο, κάνοντάς σε ιδιαίτερα ενεργή με τις υποχρεώσεις, τη δουλειά και τις επιδόσεις σου. Μια αναποφασιστικότητα στα εργασιακά θα σου βγει σε καλό για αυτό μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Αντιμετώπισε με χιούμορ μικρές στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να κολλάς και να μένεις στα άσχημα και όχι στα θετικά που υπερτερούν.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου και αναζητάς ισορροπία μέσω ανατροφοδότησης ή διαφορετικής προοπτικής. Η σημερινή μικρή πρόκληση Ήλιου – Αφροδίτης μπορεί να σου προκαλέσει δυσαρέσκεια. Από τη μια πλευρά τα καθήκοντα σε απασχολούν περισσότερο από το συνηθισμένο και από την άλλη λαχταράς περισσότερη εμπειρία και ποικιλία. Στη  συναισθηματική σου ζωή υπάρχουν σημεία που σε προβληματίζουν έντονα.

Ιχθείς
Μπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου αρκεί να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Από τη μια σε απασχολούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις σου και από την άλλη θέλεις να απολαύσεις προσωπικές στιγμές. Απόφυγε στιγμές έντασης και επωφελήσου από συναισθήματα αναποφασιστικότητας. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι έτοιμος να σε κατανοήσει αρκεί να του εξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέοι θαυμαστές προστίθενται στο καρνέ σου.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης