Αποκαλύψεις για την Μελάνια Τραμπ στο βιβλίο της Στέφανι Γκρίσαμ

Η Μυστική Υπηρεσία ονόμασε «Ραπουνζέλ» την Μελάνια

Λίγοι θα μάθουν πραγματικά πώς είναι να ζεις και να εργάζεσαι μέσα στον Λευκό Οίκο ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, ή την πίεση που δέχεσαι για την διατήρηση της οικογενειακής ζωής και του δημόσιου ρόλου.

Ως εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και στη συνέχεια προσωπάρχης της πρώτης κυρίας, η Στέφανι Γκρίσαμ αποκαλύπτει πολλά «μυστικά» στο βιβλίο της «I'll Take Your Questions Now».

Η Μυστική Υπηρεσία ονόμασε «Ραπουνζέλ» την Μελάνια, αναφέρει η Washington Post, σαν την όμορφη γυναίκα που είναι παγιδευμένη σε έναν πύργο, έτσι και η κυρία Τραμπ σπάνια έβγαινε από τα όρια του Λευκού Οίκου.

Η Post και άλλα μέσα ενημέρωσης έχουν αποκτήσει αντίγραφα του βιβλίου των 352 σελίδων της Γκρίσαμ, η οποία υπηρέτησε στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, όταν παραιτήθηκε, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Η πρώην προσωπάρχης τής Μελάνια, φέρεται να γράφει στο βιβλίο της για τον θυμό που ένιωθε με τις αναφορές για τις απιστίες του συζύγου της, για την προτίμησή της να ταξιδεύει άνετα (φέρεται να άλλαζε μόλις επιβιβαζόταν στο Air Force One) και για τις ανασφάλειες σχετικά με την προφορά της και το γράψιμο στα αγγλικά, που δεν είναι η μητρική της γλώσσα.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης