Έλτον Τζον – Άσχημα τα νέα για τον τραγουδιστή – Αναβάλλει την περιοδεία του

 

Στο γοφό θα χρειαστεί να χειρουργηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα ο Έλτον Τζον. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης είχε μια άτσαλη πτώση και έκτοτε έχει ανεξήγητο πόνο.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των λογαριασμών του στα social media, οι γιατροί τον συμβούλευσαν να εγχειριστεί «όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου η ζημιά να αποκατασταθεί πλήρως και να μην αφήσει μακροχρόνιες συνέπειες».

Αυτό σημαίνει πως αναβάλλεται μέχρι το 2021 και η περιοδεία του στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.
«Νιώθω αμήχανα, που απλά έπεσα άτσαλα σε μία ίσια επιφάνεια και έκτοτε έχω ανεξήγητο πόνο και δυσκαμψία στον γοφό μου. Με μεγάλη μου λύπη και βαριά καρδιά αναγκάζομαι να επαναπρογραμματίσω τις ημερομηνίες για την περιοδεία μου Farewell Yellow Brick στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023», έγραψε ο ίδιος.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως παρά το γεγονός ότι κάνει εντατικές φυσιοθεραπείες και ειδική θεραπεία, ο πόνος γίνεται όλο και πιο έντονος και έχει ξεκινήσει να του δημιουργεί κινητικές δυσκολίες.

«Με συμβούλευσαν να εγχειριστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου η ζημιά να αποκατασταθεί πλήρως και να μην αφήσει μακροχρόνιες συνέπειες», τόνισε.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλτον Τζον θα σφίξει τα δόντια και παρά τον πόνο που νιώθει, θα πραγματοποιήσει κανονικά την εμφάνισή του στο event Global Citizen στις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς είναι για φιλανθρωπικό σκοπό.

πηγη

Διαβάστε επίσης