Επανεμφάνιση Αφροδίτης Λατινοπούλου: Παίρνει θέση μετά τον σάλο με Μπογδάνο

 

 

Πριν περίπου 24 ώρες, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έκανε αναδημοσίευση στο Twitter ενός άρθρου -από site που είχε δημιουργήσει ο ίδιος στο παρελθόν- στο οποίο υπήρχε ονομαστική λίστα παιδιών σε νηπιαγωγείο, λόγω του ότι τα ελληνικά ονόματα ήταν… λιγότερα.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε έναν μικρό σεισμό στο Twitter, η αντιπολίτευση ζήτησε εν χορώ την διαγραφή του, ενώ ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει.Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού».

Στο θέμα αναφέρθηκε και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία έγινε γνωστή για το… μανιφέστο της εναντίον της γυναικείας τριχοφυΐας και για ακόμη μια φορά επιχειρεί να μπει στον «χορό» ενός ζητήματος της επικαιρότητας.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter: «Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο κ ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται».

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης