Οι Γάλλοι «βλέπουν» την Παρί ΣΖ να κατακτά το Champions League

Στόχος της διοίκησης είναι η κατάκτηση του Champions League

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι χωρίς αμφιβολία η... πρωταθλήτρια στο καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι», καθώς η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενισχύθηκε με τους Μέσι, Βαϊνάλντουμ, Ράμος και Ντοναρούμα.

Στόχος της διοίκησης είναι η κατάκτηση του Champions League, κάτι που αποτυπώνεται και σε δημοσκόπηση που διεξήχθη από την εταιρεία Ipsos, καθώς το 70% των Γάλλων που συμμετείχαν, εκτιμά ότι η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, θα κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 76% όσων κατοικούν στο Παρίσι, πιστεύουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει το Champions League, ενώ το 61% των ερωτηθέντων, πιστεύει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα πετύχει τουλάχιστον 15 ή 20 γκολ αυτήν τη σεζόν, ποσοστό που ανεβαίνει στο 75% για τους κάτω των 35 ετών. 

Ενα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από την δημοσκόπηση αυτή, είναι το γεγονός ότι το 44% των ερωτηθέντων, δηλώνουν πως παρακολουθούν το γαλλικό πρωτάθλημα, έστω και περιστασιακά, ενώ στην περιοχή των Παρισίων, το ποσοστό αυτό, αυξάνεται στο 65% για τους άνδρες.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης