Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Πατρών

Στην κλινική λοιμώξεων του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π) νεφρολόγος Περικλής Δουζδαμπάνης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσόστομο στην κλινική λοιμώξεων του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου ο «Άγιος Ανδρέας».

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Ο κ. Δουζδαμπάνης ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσόστομου από τον θεράποντα ιατρό Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Λεωνίδα Στέλλα. Ευχαρίστησε θερμά και συνεχάρη τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την ιατρική φροντίδα και την δέουσα προσοχή πού παρείχαν στον αγαπητό μας Μητροπολίτη.

"Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κκ Χρυσόστομος είναι σε φάση ανάρρωσης, έχει ακμαίο ηθικό και στέλνει τις ευχαριστίες του για τις ευχές και τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου. Ο Ιεράρχης μας κκ Χρυσόστομος στέλνει επίσης μήνυμα αισιοδοξίας κατά της πανδημίας καθώς και την ευλογία μαζί με την αγάπη του σε όλους τους συμπολίτες μας και περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψει στα καθήκοντα του".

 

Διαβάστε επίσης