Διαρρήκτες για κλάματα - Κλειδώθηκαν στο τσιπουράδικο που διέρρηξαν

 

Όλα στραβά πήγαν για δύο Έλληνες ηλικίας 36 και 29 χρόνων, οι οποίοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο στο τσιπουράδικο ενός 39χρονου στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο και εισέβαλαν στο εσωτερικό για να κλέψουν, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αφού φορτώθηκαν με την ταμειακή μηχανή, την τηλεόραση και τα μηχανήματα παραγγελιών, διαπίστωσαν έντρομοι ότι είχαν εγκλωβιστεί στο κατάστημα, καθώς η πόρτα την οποία είχαν διαρρήξει κλειδώθηκε αυτόματα.

Την ίδια ώρα, οι κάμερες παρακολούθησης που διαθέτει το τσιπουράδικο κατέγραφαν πεντακάθαρα τα πρόσωπά τους. Έτσι, πάνω στον πανικό τους, έσπασαν με έναν πυροσβεστήρα την τζαμαρία και τράπηκαν σε φυγή.

Όταν έγινε αντιληπτή η διάρρηξη, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος παρέδωσε το βίντεο στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που δεν άργησαν να εντοπίσουν τους δράστες και να προχωρήσουν στην σύλληψή τους και την παραπομπή τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με κατηγορίες για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Μάλιστα, βρήκαν στην κατοχή τους την τηλεόραση που αποδόθηκε στον επιχειρηματία.

https://www.protothema.gr/

Διαβάστε επίσης