Ασυνείδητος πέταξε ποσότητες κρέατος στο Κεφαλόβρυσο - Κινητοποιήθηκε άμεσα ο Αντώνης Χαροκόπος

Ένας ασυνείδητος πολίτης πέταξε ποσότητες κρέατος σε δύσβατα σημεία σημεία του δάσους στο Κεφαλόβρυσο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να έρθουν αντιμέτωποι με αφόρητη δυσοσμία.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Χαροκόπος, ο οποίος άμεσα κινητοποιήθηκε ενημερώνοντας τους αρμόδιους φορείς.

Τόσο η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τασία Τογιοπούλου όσο και η Διεύθυνση Υγιεινής Αχαΐας έδρασαν άμεσα προκειμένου να καθαριστεί η περιοχή.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Πήρε τέλος σήμερα η ταλαιπωρία μας από την αφόρητη δυσοσμία που προκάλεσε ασυνείδητος συμπολίτης μας πετώντας μεγάλη ποσότητα κρέατος σε δύσβατα σημεία του δάσους (περιοχή Κεφαλόβρυσο Πατρών).

Ευχαριστούμε Θερμά:
• την κα Τογιοπούλου Αναστασία Αντιδήμαρχο Ενοτήτων Μεσσάτιδος, Παραλίας, Βραχνεϊκων Δήμου Πατρέων για την άμεση και καθημερινή ανταπόκρισή της.
• Την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Καλό είναι να μάθουμε ότι τα προβλήματα λύνονται με συνεργασία, συντονισμό και σεβασμό στο κάθε λιθαράκι που βάζει ο καθένας μας και όχι με την αλληλοκατηγορία και την απόδοση ευθυνών προς πάντες εκτός του εαυτού μας.

Διαβάστε επίσης