Μαγιό και σαγιονάρες 3GUYS για να κυκλοφορείτε στις παραλίες!

 

Η παραλία δεν έχει πολλούς κανόνες στο outfit αρκεί να φοράτε μαγιό αλλά και ένα t-shirt Γι’ αυτό λοιπόν θα σας προτείνουμε μερικά μαγιό για κάθε σωματότυπο και σαγιονάρες παραλίας για να είστε ακόμα πιο άνετοι στην άμμο.

Μαγιό από 20€ - Προλάβετε την προσφορά!

https://www.3guys.gr/image/cache/catalog/products/19S_SWIMWEAR/GREEN_FLOWER_4073B/IMG_20190626_110138-550x650h.jpg

https://www.3guys.gr/image/cache/catalog/products/19S_SWIMWEAR/BASIC_4074/BLUE-550x650h.jpg

Οι περισσότεροι άνδρες όταν ψάχνουν μαγιό δεν προσέχουν μόνο το σχέδιο αλλά κυρίως το μήκος του, το οποίο μπορεί να καλύψει και να καμουφλάρει μερικά τρωτά σημεία του σωματότυπού τους. Σας προτείνουμε δύο μαγιό διαφορετικά τόσο στην απόχρωση όσο και στο μήκος για να επιλέξετε.

Η βερμούδα μαγιό GREEN FLOWER με το τροπικό μοτίβο που φτάνει ως το γόνατο μπορεί να φορεθεί τόσο από αυτούς που αγαπούν το σερφ και γενικά τους δραστήριους τύπους όσο και από τους ψηλούς. Βερμούδες για όλα τα γούστα! Το κανονικό σορτς μαγιό (βρείτε το εδώ σε πολλές αποχρώσεις) από την άλλη θα ταιριάξει ιδανικά σε όλους τους γυμνασμένους και σε όσους έχουν μέτριο ανάστημα.

Σαγιονάρες δίχρωμες ή με σχέδιο

https://www.3guys.gr/image/cache/catalog/products//19S_FLIP_FLOPS/AFTER_SPORT_4134953/after-sport-sagionares-3-550x650w.jpg

https://www.3guys.gr/image/cache/catalog/products/19S_FLIP_FLOPS/SUMMER_4141533/summer-sagionares-1-550x650w.jpg

Οι σαγιονάρες είναι μία ακόμα αναγκαία προσθήκη στο beach look. Κατάλληλες αποκλειστικά για την παραλία και την άμμο ή για κοντινές αποστάσεις. Οι σαγιονάρες AFTER και SUMMER θα καλύψουν τις ανάγκες σας και θα τις έχετε σίγουρα για πολλά χρόνια!

Ακολουθήστε για κάθε είδος 3GUYS το προτεινόμενο μεγεθολόγιο για να αποφύγετε επιστροφές προϊόντων.

Μπείτε στο καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα 3guys.gr και δείτε την τεράστια καλοκαιρινή μας ποικιλία και τις νέες αφίξεις για μοντέρνα look!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ