ΑΕΚ: Υπογράφει ο Τζαβέλλας, έρχονται εξελίξεις για Αραούχο και Εντσάμ

 

 

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr η «Ένωση» είναι σε ανοικτή γραμμή με την Αλάνιασπορ στην οποία ανήκει ο διεθνής αμυντικός, προκειμένου να ρίξει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή από τις 400.000 ευρώ που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.


Η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως δεν αποκλείεται αν δεν κάνουν πίσω οι Τούρκοι στην επιθυμία του Έλληνα άσου να καταβάλουν το συγκεκριμένο ποσό, ώστε να κλείσει το συντομότερο δυνατόν η συγκεκριμένη υπόθεση.

Αν τελικά υπάρξει αίσιο τέλος στο θέμα, τότε ο Τζαβέλλας προβλέπεται να απουσιάσει από την «πρώτη» της ομάδας και θα ενσωματωθεί αργότερα στην προετοιμασία, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή, στο «κίτρινο» στρατόπεδο αναμένουν εξελίξεις και στο… μέτωπο του Σέρχιο Αραούχο. Η ΑΕΚ είναι σε επικοινωνία με την Λας Πάλμας, ζητώντας να ρίξει τις απαιτήσεις ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, από τη στιγμή που ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ντυθεί ξανά στα «κιτρινόμαυρα».

Με τον Αργεντινό φορ υπάρχει συμφωνία σε όλα και πρέπει ο Ραμίρες να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του για να προχωρήσει η υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στον «Δικέφαλο» δεν είναι διατεθειμένοι η ιστορία να τραβήξει πάλι μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ, φαίνεται πως έχουμε μπει στην τελική ευθεία της μεταγραφής. Ο Γάλλος χαφ φέρεται να έχει συμφωνήσει για μακροχρόνιο συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» και τώρα απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την συμφωνία των δύο πλευρών, αν και ακόμα δεν έχει μείνει ελεύθερος ο παίκτης από την Σέλτικ.

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης