Φαίη Σκορδά: Έτσι απάντησε στην λεκτική επίθεση του Snik

 

 

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο «Πρωινό» και τον Snik, με αφορμή τα σχόλια των συντελεστών που ήθελαν τον τράπερ να έχει πάει στην Τζιά για το Σαββατοκύριακο με μία αεροσυνοδό.

Σε instastory 0 34χρονος ξέσπασε και σε έντονο ύφος είπε τα εξής: «Ρε τσι…α εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news. Πάρτε μου ένα τσι…ι κάθε μέρα. Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε».

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή η Φαίη Σκορδά θέλησε να απαντήσει εμμέσως στον Snik για όσα είπε. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, με αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Αφροδίτη Λατινοπούλου και προκάλεσε αίσθηση στα social media, βρήκε ευκαιρία να ρίξει το «καρφί» της.

«Ξαφνικά τώρα να μην μπορούμε να πούμε και τη γνώμη μας γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να αρχίσει να λέει διάφορα, να κάνει διάφορα… Και λες, τι να κάνω τώρα; Να απαντήσω, να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις; Δεν ασχολείσαι γιατί ο καθένας, από τις επιλογές του, από τον τρόπο ζωής του, από τα λεγόμενά του, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κρίνεται. Και είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει», είπε η Φαίη Σκορδά.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης