ΠΟΕΔΗΝ-Πάτρα: Επίσκεψη Παπαναστάση και Σουγλέρη σε Νοσοκομεία

Φωτογραφία Αρχείου

Στις 27/5/21 ημέρα Πέμπτη επισκέφτηκε τα νοσοκομεία της πόλης μας ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ Χρήστος Παπαναστάσης, συνοδευόμενος από το Γενικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας, Χρήστο Σουγλέρη.

Κατά την επίσκεψή του συναντήθηκε με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων, καθώς και με εργαζομένους, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορά τόσο τους ίδιους όσο και τη λειτουργία των νοσοκομείων.

Τονίστηκε για μία ακόμα φορά η τεράστια προσφορά των υγειονομικών τόσο στην αντιμετώπιση της πανδημίας όσο και στην συνέχιση του εμβολιασμού.

Επίσης, έγινε ανάλυση των αιτημάτων που έχουν τεθεί στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και που το συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργαζόμενοι αγωνίζονται για την υλοποίησή τους όπως:

Ένταξη στα ΒΑΕ
Μονιμοποίηση όλων των εκτάκτων
Οικονομική ενίσχυση όλων των υγειονομικών
Μόνιμες προσλήψεις προσωπικού

191409081_785016478821545_6305447330100169485_n_1.jpg

Από παλιότερη επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση του Υπουργείου για την προκήρυξη 4.000 θέσεων μόνιμου προσωπικού με αυξημένη μοριοδότηση για όσους υπηρετούν ήδη κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά χρειάζονται περαιτέρω κινήσεις για να μονιμοποιηθούν όλοι οι έκτακτοι.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του κ. Παπαναστάση τόσο με τις Διοικήσεις του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» και του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όσο και το Διοικητή της 6η ΥΠΕ κο Γιάννη Καρβέλη, όπου συζητήθηκαν τα υφιστάμενα προβλήματα, ενώ ζητήθηκε η συμβολή και η παρέμβαση των Διοικήσεων των Νοσοκομείων και της ΥΠΕ προς επίλυση αυτών.

 

Διαβάστε επίσης