Πειθαρχικός έλεγχος για τον καθηγητή – Δεν φορά μάσκα και διαδίδει σενάρια συνωμοσίας

Η λυκειάρχης του σχολείου στην Γλυφάδα κάνει . αδύνατα δυνατά ώστε, ο καθηγητής φυσικής και χημείας του σχολείου που αρνείται πεισματικά να φορέσει τη μάσκα του, να απομακρυνθεί από τον χώρο.

Εκείνος πάλι προτιμά να παίζει με την κάμερα… κρυφτό. Η εικόνα του Live News είναι επεξεργασμένη για την προστασία των ανήλικων μαθητών, ωστόσο ο καθηγητής και σ’ αυτές τις εικόνες, φορά τη μάσκα του στο σαγόνι και τη προσωπίδα… καπέλο. Ώσπου τελικά, αποφάσισε να φύγει την τρίτη ώρα των μαθημάτων, πηδώντας, από τη πίσω μεριά, τα κάγκελα του σχολείου.

Η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ξεκίνησε πειθαρχικό έλεγχο ύστερα από την υπόθεση που έφερε στο φως αποκλειστικά το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, για τον φυσικό ο οποίος όχι μόνο δεν φορά τη μάσκα του στο σχολείο, αλλά στέλνει και προσωπικά μηνύματα και mails στους μαθητές, με παραπομπές σε σενάρια συνωμοσίας για τον κορονοϊό.

Ο καθηγητής μπορεί να συνεχίσει να διδάσκει στο σχολείο, ωστόσο, μόνο εάν συμμορφωθεί με τις οδηγίες προστασίας κατά του κορονοϊού. Αυτό φαίνεται πως στέκεται αδύνατο με αποτέλεσμα σήμερα, να του ζητηθεί να απομακρυνθεί. Το ίδιο θα συμβεί και από Δευτέρα, εάν ακολουθήσει την ίδια τακτική.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο έλεγχος περιλαμβάνει τόσο τη στάση του καθηγητή εντός του σχολείου, όσο και τη διερεύνηση των μηνυμάτων που αποκάλυψε αποκλειστικά το live news, τα οποία και έστελνε στους μαθητές του.

Mega TV

Διαβάστε επίσης