Σε κρίσιμη κατάσταση η 34χρονη από τον Πύργο – Eίχε εμβολιαστεί με το AstraZeneca - Αγωνία στην οικογένεια για το μοναχοπαίδι τους - ΒΙΝΤΕΟ

 

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά νοσηλεύεται η 34χρονη από τον Πύργο, η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η ίδια πριν από μερικές μέρες είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της AstraZeneca. 

Αγωνία γα την 34χρονη από τον Πύργο, που παλεύει για τη ζωή της - Όλοι προσεύχονται για το πρόσχαρο κορίτσι με τη ζεστή καρδιά - Είχε κάνει το AstraZeneca

Η περίπτωση της 34χρονης από τον Πύργο δεν πρόκειται για θρόμβωση αλλά για εγκεφαλική αιμορραγία και αναμένεται η επίσημη ενημέρωση αν σχετίζεται με τον εμβολιασμό της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, η κατάσταση της γυναίκας περιγράφεται ως πολύ δύσκολη και γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να κερδίσει τη μάχη η νεαρή γυναίκα.

H 34χρονη από την Ζαχάρω, σύμφωνα με το patrisnews.com, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στην Αθήνα.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε επίσης