"Πάτρα Ενωμένη": Οι τοποθετήσεις στελεχών της δημοτικής παράταξης για το τρένο

 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τοποθετήσεις που έκαναν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Μεγάλης Τετάρτης για το θέμα του τραίνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Κώστας Σβόλης και Θεόδωρος Ξυλιάς. Αναλυτικά όλα όσα είπαν:

Κώστας Σβόλης: «Οταν προβάλουμε την πολιτική-κομματική μας ιδεολογία, τότε κάτι δεν πάει καλά για την πόλη. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Σπίρτζης. Με ενδιαφέρει τι κάνει η Νέα Δημοκρατία και ο Καραμανλής. Αυτοί έχουν την ευθύνη. Εχουμε πάρει μια ομόφωνη απόφαση. Για ποιον λόγο να την αλλάξουμε και να την επικαιροποιήσουμε; Επειδή η Πάτρα δεν τελειώνει στην Κανελλοπούλου, πρέπει να διεκδικήσουμε και το υπόλοιπο κομμάτι ή έστω, επειδή προφανώς είναι θέμα χρημάτων, να αναζητήσουμε τη βέλτιστη δυνατή λύση. Και κυρίως: Πρέπει να βρεθούμε ξανά όλοι ενωμένοι ενώπιον του Υπουργού».  

Θόδωρος Ξυλιάς: «Αυτό το έργο που σήμερα βλέπουμε, έχει δημοπρατηθεί επίγειο κατά 90% έως την Κανελλοπούλου, το 2016. Τις προθέσεις των πολιτικών τις έχουμε δει. Σημασία έχει τι θα κάνουμε εμείς. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε να πραγματοποιηθεί ένα έργο που θα εξυπηρετεί την πόλη και τους πολίτες της έως το νέο λιμάνι; Ανεξάρτητα από τις συζητήσεις που πραγματοποιεί με τους τοπικούς φορείς ο κ. Πελετίδης από τον Ψαθόπυργο έως το Ρίο, όπου το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη, θα παρέμβει προκειμένου η διέλευση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, τόσο στα κομβικά σημεία επικοινωνίας των τοπικών κοινοτήτων (γέφυρες), όσο και στην υποδομή του προαστειακού, να είναι λειτουργική κι όχι ταφόπλακα για την περιοχή μας;».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ