Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η άγνωστη φωτογραφία της σε σκάφος με τον Νίκο Μαστοράκη

 

 

Μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια από το χαμό της εθνικής μας σταρ, όμως η Αλίκη Βουγιουκλάκη παραμένει μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς της χώρας μας μέχρι και σήμερα.

Γενιές και γενιές έχουν μεγαλώσει με τις ταινίες, ενώ πολλές ήταν εκείνες που προσπάθησαν να μιμηθούν το απαράμιλλο μπρίο και την τσαχπινιά της.

Πολλά έχουν ειπωθεί για τις πλαστικές επεμβάσεις της κορυφαίας σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, ωστόσο η ίδια πολλές φορές είχε αναφερθεί σε αυτό το ζήτημα με χιούμορ, ένα στοιχείο που τη χαρακτήριζε έντονα. Το νεανικό της πρόσωπο ήταν το επίκεντρο των ΜΜΕ της εποχής, αλλά και η ίδια δεν είχε διστάσει πολλές φορές να κάνει τολμηρές φωτογραφίσεις μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όπως αυτή η φωτογράφιση στο εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο.

Αυτή τη φορά μία φωτογραφία από το μακρινό 1965 ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αν και είχαμε συνηθίσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε «στημένες» πόζες, τώρα την βλέπουμε περισσότερο ανέμελη και αυθόρμητη από ποτέ να διασκεδάζει πάνω σε σκάφος.

Όπως δείχνει και η φωτογραφία, η εθνική σταρ διασκεδάζει χορεύοντας πάνω στο κατάστρωμα ενός σκάφους ανέμελη και ευτυχισμένη, απολαμβάνοντας τις χαρές της κοσμικής Αθήνας. Με μαύρο παντελόνι, λαμπερό τοπ με γεωμετρικά τυπώματα και τις χαρακτηριστικές ξανθές, κυματιστές μπούκλες της.

Πίσω από αυτήν διακρίνουμε τον Νίκο Μαστοράκη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στη διάρκεια κρουαζιέρας όπου η εθνική υπερστάρ είχε δώσει συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή του.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης