Γιάννης Τάσσιος: «Κορόιδευα τον κορωνοϊό μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου»

 

 

O τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις μίλησε για τον κορωνοϊό, αλλά και για τον φίλο του, τον Τριαντάφυλλο. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Pop Up ο ίδιος ήταν από τους αρνητές του κορωνοϊου μέχρι τη στιγμή που αρρώστησε ο γιος του.

«Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τους μεγάλους ανθρώπους. Είχε 39 πυρετό την πρώτη μέρα, τη δεύτερη είχε 37 και την τρίτη δεν είχε τίποτα. Εγώ δεν κόλλησα. Εγώ ήμουν από τους πρώτους αρνητές της μάσκας και γενικά του κορωνοϊού, κορόιδευα όλη την κατάσταση, μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου και κόλλησαν και δικοί μου άνθρωποι, οι οποίοι μου έλεγαν ότι πονάει πολύ και είναι αρκετά ψυχοφθόρο», είπε ο Γιάννης Τάσσιος.

Για τον Τριαντάφυλλο, δήλωσε πως είναι ένας άνθρωπος που θέλει ειδικό χειρισμό. «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας εκρηκτικός τύπος, ο οποίος λέει την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Δεν κάθεται να σκεφτεί αν αυτό που θα σου πει εσένα θα σε πειράξει. Το αμολάει και το λέει έτσι όπως είναι, είναι λίγο χύμα. Εμείς δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαράθεση, δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Θέλει ειδικό χειρισμό ο Τριαντάφυλλος».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης