Νίκος Μουτσινάς για Τριαντάφυλλο: «Κανονικά θα έπρεπε να φύγει σήμερα»

 

 

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από τους τηλεθεατές να μην τον στηρίξουν, όπως συνηθίζουν να κάνουν και να ψηφίσουν τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο για να μείνουν στο ριάλιτι.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση του τραγουδιστή, μια μερίδα του κοινού τάχθηκε στο πλευρό του ενώ μία άλλη υποστήριξε ότι ήταν μια κίνηση στρατηγικής και αν ήθελε να αποχωρήσει, έπρεπε να το κάνει οικειοθελώς. Όπως κάθε μεσημέρι έτσι και σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε όσα έγιναν στο Survivor μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» και φυσικά αναφέρθηκε στην κίνηση του Τριαντάφυλλου. 

«Κανονικά, γιατί τον έχει στηρίξει πολύ ο κόσμος, θα έπρεπε να φύγει σήμερα. Εγώ αυτό περιμένω, γιατί με τον κόσμο συνεννοείται απόλυτα. Βέβαια, αφήνω ένα ερωτηματικό γιατί μας τα μπέρδεψε εμάς που τον στηρίζουμε. Μας είπε στην αρχή ότι θέλει να φύγει, μας είπε όμως ότι θέλει να περάσει και τον Ντάνο, είπε ότι δεν μετράει υποψηφιότητες αλλά έχει άλλες δύο για να περάσει τον Ντάνο. Είπε διάφορα… Εμένα θα μου άρεσε να πει “φεύγω”. Πώς έφυγε ο Καλίδης; Όλα τα νυχτερινά σχήματα φεύγουν κάποια στιγμή. Πώς θα κλείσει για το καλοκαίρι; Θα κάθεται να κάνει μπάνιο με την Καρολίνα;» υποστήριξε ο Νίκος Μουτσινάς.

https://www.protothema.gr/

Διαβάστε επίσης